Logo  Kroonenberg Groep Kroonenberg Groep
Referenties / Kroonenberg Groep

Kroonenberg Groep voorziet in huisvesting voor winkelen, werken en wonen.

www.kroonenberg.nl

plattegronden

plattegronden

Voor in het winkelcentrum Hilvertshof het uittekenen en vervaardigen van plattegronden die duidelijk de huidige winkelsituaties aangeven. De plattegronden kunnen per segment aangepast worden aan de situatiewijzigingen zonder dat de gehele kaart vervangen m...

Schiphol WTC

Schiphol WTC

Hoofdkantoor Kroonenberg Groep de receptie voorzien van rvs geslepen logo en de glazen wanden van de kantoren en vergaderzalen voorzien van een subtiel doorzichtbrekende decoratie.

kantoren bewegwijzering

kantoren bewegwijzering

Gebouwen met meerdere gebruikers voorzien van bewegwijzering, vermeldingen per verdieping, liften, toiletten en plattegronden.

Massief stalen gevelletters

Massief stalen gevelletters

Gerenoveert complex aan de Nieuwezijds Kolk in Amsterdam boven het monumentale hekwerk op de geklonken latei, letters gesmeed uit 25 mm rond. Vervaardigen en plaatsen op 30 mm afstand d.m.v. 8 mm stiften in boringen, geheel is volbad verzinkt afgewerkt.

Hilvertshof Glastoren

Hilvertshof Glastoren

Boven het vernieuwde winkelcentrum toornen 3 glazen torens met op de top 4 zijdig het Logo inwendig aangelicht d.m.v. let. Het leveren van 12 x het logo spiegelbeeld gelamineerd op 15 mm dik glashelder plaat waarbij de accentlijnen in de plaat zijn uitgefr...

Hilvertshof gevel belettering

Hilvertshof gevel belettering

Op rvs haakse banners het Hilvertshoflogo en op opaalglas enkele van de vele winkels in het winkelcentrum.

Waterlooplein Amsterdam

Waterlooplein Amsterdam

Winkelpand op no. 19 aan het Waterlooplein in Amsterdam ontdoen van oude beletteringen en verzorgen dat het geheel er netjes en TE HUUR bijstaat.

Kinderschaatsbaan

Kinderschaatsbaan

Spandoeken t.b.v. kinderschaatsbaan in winkelcentrum Gelderlandplein.

Hilvertshof tijdelijk

Hilvertshof tijdelijk

Tijdelijke bewegwijzering en impressie van de in aanbouw zijnde buitengevels op de bouwafschermende schuttingen. Foto impressie voorzien van speciale beschermlaag om maximaal hufterproef bestendig materiaal te verkrijgen.

RVS Gevelletters

RVS Gevelletters

Op het gebouw Berghaus Plaza, boven de inrit van de overdekte parkeergarage, de naam in RVS letters aanbrengen.

Hilvertshof Winkelcentrum

Hilvertshof Winkelcentrum

Tijdens de kerstperiode een tijdelijk leegstaande winkel gebruiken om de sfeer en gezelligheid te vergroten. Voor vermeldingen is ook een driezijdig wisselbord toegepast voor b.v. de koopzondagen te vermelden, alsmede diverse winkels eens extra onder de a...

Winkelcentrum Velserhof

Winkelcentrum Velserhof

Op het middenplein en terras een foto van 2,7 x 20 m leveren en aanbrengen inclusief het voorbereidende ontwerp en foto werk.

1999-2009 Pouw Reklame V.O.F. / laatste update op 21-1-2009